Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ο Θεόφιλος Χριστουλάκης είναι απο τα καλύτερα παιδιά της Κισάμου, όπως έμαθα λοιπόν μετά τους υπέροχους στίχους που γράφει και μελοποιούν διάφοροι καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Μαρτσάκης, Βαγγέλης Πυθαρούλης, ετοιμάζεται να ανακατωθεί στα αυτοδιοικητικά της γειτονιάς μας. Σίγουρα άξιος σε ότι κάνει, θα είναι χρήσιμος πολύ μιας και έχει αποδείξει εκτός των άλλων οτι αγαπά τον τόπο του. Να θυμίσω οτι πριν ένα μήνα είχε πάρει την υπόσχεση του Παύλου Πολάκη για μόνιμο γιατρό στο Ελαφονήσι. Δυνατή υποψηφιότητα και χρησιμότατος.
Μάλιστα τις τελευταίες μέρες ετοιμάζει άλλη μια δουλειά με τον Αντώνη Μαρτσάκη, ένα τραγούδι που έχει σχέσει με την περιοχή μας. Καλοτάξιδες οι επιλογές του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: