Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ;

Μετά και την χθεσινή δημοσίευση οτι ο δημοτικός φωτισμός δεν ανάβει σε όλη την πόλη της Κισάμου (στο Τελωνείο και ως στο γήπεδο ανάβουν την ημέρα) πήραμε πολλά μηνύματα απο διάφορα χωριά... ένα απο τις Καλάθενες, το άλλο απο το Νιό Χωριό, απο την Ποταμίδα και το Βουλγάρω
Αναρτώ αυτό των Καλαθενών μιας και το έστειλε ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας εκεί.
-Για άλλη μια φορά θα ήθελα να παρακαλέσω την Δημοτική αρχή για το αυτονόητο. Συνέχεια εγώ και οι κάτοικοι του χωριού μου σας κάνουμε αιτήματα για το Δημοτικό φωτισμό (που εκτός των άλλων έχετε αυξηθεί κατά 25%) και δεν λειτουργεί. Επιτέλους κατανοήστε το πρόβλημα και την αγωνία των ηλικιωμένων και λύσετε αυτό το μείζων θέμα για το χωριό μου. 
Με τιμή Ιωάννης Μιχαήλ Λεφάκης 
Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Καλαθενών Κίσαμος 24/3/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: