Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΧΥΕΙ

Επανέρχομαι ορμώμενος και από αυτό που μόλις πριν λίγες μέρες χάσαμε, λόγω ελλιπούς φακέλου που λέει και η Περιφέρεια και μιλάω για την μελέτη " Ψηφιακή παρουσίαση της ιστορίας του Δήμου Κισάμου και δράσεις ηλεκτρονικής τουριστικής προβολής" και αναρωτιέμαι αν και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο το χάσαμε για τον ίδιο λόγο. Το ότι παρουσιάσατε ένα έγγραφο που έχετε στείλει και μάλιστα αργά... Δεκέμβριος 2018, δεν λέει και πολλά όταν αυτή την ώρα 66 Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία λειτουργούν στην Χώρα ή καλύτερα 66 δήμοι υπέβαλαν πλήρεις φακέλλους και πήραν έγκριση λειτουργίας μόνο από το πρόγραμμα  ΕΣΛ 2013-2018.
- Κύριε Δήμαρχε αναρωτιέμαι γιατί αυτά τα 5 χρόνια δεν ολοκληρώσατε τίποτα ή "σχεδόν τίποτα" από τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις -εξαγγελίες; (Είναι όλες γραμμένες στο προεκλογικό φυλλάδιο σας "Νέα Κίσαμος-Νέα Εποχή")
Κύριε Δήμαρχε αναρωτιέμαι δημόσια γιατί δεν κάνατε κάτι όλα αυτά τα χρόνια ώστε να καλυτερεύσει το σήμερα και το αύριο των Δημοτών του Δήμου μας;
Κύριε Δήμαρχε αναλογίζομαι πόσα χάσαμε ή δεν έγιναν αυτά τα 5 χρόνια λόγω καθυστερήσεων ή εκπρόθεσμων ημερομηνιών και στεναχωριέμαι.
Τέλος δεν είναι λογική αυτή να επικαλείστε πάντα την προηγούμενη δημοτική αρχή, την στιγμή που εσείς είσαστε ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα σήμερα.... οι ενέργειες σας μετράνε και όχι τι έκαναν οι προηγούμενοι. 
Φυσικά είμαι περήφανος που εντάχτηκα στην ομάδα Μυλωνάκη εκείνης της εποχής ... αλλά και της νέας θητείας που έρχεται.
Μετά τιμής 
Μαυροδημητράκης Σπυρίδων
Δημοτικός σύμβουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: