Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΚΥΡΙΑ ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εξ’ αιτίας των κακόβουλων δημοσιευμάτων που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από εσάς και διορισμένη, κυβερνητική αξιωματούχο στον τομέα της υγείας, κατά του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα, σας ενημερώνουμε :
Η Ορθόδοξη μαρτυρία δεν μπορεί να φιμώνεται από τις πολιτικές σας ιδεοληψίες. Η Παράδοση της Εκκλησίας μας θέλει τον κάθε Επίσκοπο να αγρυπνεί, να αφουγκράζεται και να μεριμνά για τις αγωνίες, τους καημούς και τους πόνους του ορθοδόξου λαού μας.
Συνεπώς ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την εκ μέρους σας, εμπαθή επίθεση στο πρόσωπο του Επισκόπου μας και σας ενημερώνουμε ότι θα μας βρείτε απέναντι σε όλες τις ενέργειες που κάνετε, προκειμένου να μειώσετε, να υποσκάψετε και να δυσφημίσετε το έργο του. 
Ο Επίσκοπος και οι κληρικοί μας, δαπανώνται καθημερινά για τις πνευματικές και υλικές ανάγκες του λαού μας και κανονικά θα περιμέναμε την αρωγή και στήριξή σας, σε αυτό το έργο.
Αντιθέτως μέχρι τώρα τόσο εσείς, όσο και η κυβέρνησή σας, πολεμάτε τις αξίες αυτού του λαού και διώκετε την Ορθόδοξη Εκκλησία μας.
Σας δηλώνουμε ότι ενωμένοι με τον Επίσκοπό μας, θα συνεχίσουμε να διακονούμε το λαό μας, χωρίς να μας φοβίζουν οι αντιεκκλησιαστικές και άθεες εμμονές σας.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Αιδεσιμολογιώτατος  Λουπασάκης Ιωάννης
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αιδεσιμώτατος Λαμπάκης Νικόλαος
Ο ΤΑΜΙΑΣ                 Αιδεσιμολογιώτατος  Σπανουδάκης Γεώργιος
ΤΑ ΜΕΛΗ :                Αιδεσιμολογιώτατος Πατεράκης Αντώνιος
 Αιδεσιμώτατος Σχοινοπλοκάκης Γεώργιος
 Αιδεσιμολογιώτατος Νταουντάκης Διονύσιος
 Αιδεσιμώτατος Μαλανδράκης Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: