Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ Ή ΟΧΙ;

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κισάμου σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να διαθέσει 620.000 ε για να αντιμετωπίσει τα διάφορα προβλήματα που δημιούργησε και δημιουργεί η συνεχιζόμενη κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο του δήμου μας, αλλά και για τον δρόμο προς τον Μπάλο, μιας και η τουριστική περίοδος πλησιάζει και ο δρόμος είναι σε κακή κατάσταση,  ...με μελέτες παρελθόντος έτους*.
Το σίγουρο βέβαια είναι ότι οι καταστροφές σε πολλές περιοχές του Δήμου μας, από την κακοκαιρία της Πρωτοχρονιάς αλλά και τώρα που συνεχίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και οι περισσότεροι δρόμοι είναι σε κακή κατάσταση, ενώ οι αγροτικοί είναι απροσπέλαστοι.
Πάντως όπως έμαθα και σιγοψιθυρίζεται στα πολιτικά τραπέζια η αντιπολίτευση είναι έτοιμη να προσβάλλει αυτή την απόφαση με κάθε τρόπο. Ο Αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του δήμου κ. Μυλωνάκης Γεώργιος είπε: *Για όποια χρηματοδότηση έρθει για τις τωρινές ζημιές από την θεομηνία θα συμφωνήσω και θα είμαι αρωγός και έπρεπε τα Τεχνικά Δελτία να έχουν ήδη σταλεί. Δεν συμφωνώ μελέτες του παρελθόντος να γίνουν µε τον τρόπο αυτό. Ότι αφορά τα παλιά δεν συμφωνώ και θα προσφύγω στις νόμιμες ενέργειες.
Για να δούμε βέβαια αν θα προχωρήσει η υπόθεση και τι κατάληξη θα έχει, αφού η διαπραγμάτευση θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου Κισάμου σήμερα Πέμπτη 07-02-2019 και ώρα 12.00, ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: