Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

Συμπληρώνεται αύριο και μεθαύριο το "ημερολόγιο επισκέψεων" προσώπων που ήρθαν η προγραμματίζουν να έρθουν για να μας συμπαρασταθούν στον πόνο μας. Όπως έμαθα και διαδόθηκε αστραπιαία στα ΜΜΕ, αύριο θα μας επισκεφτεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης υποστηριζόμενος απο την Ν.Δ, κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, που αφού θα δει τα χάλια που προξένησε η κακοκαιρία θα επισκεφτεί και εθιμοτυπικά τον Δήμαρχο κ. Σταθάκη. 
Αν και δεν έχει διαρρεύσει η ώρα κατά το μεσημεράκι...
Έτσι μας μένει μόνο ο Περιφερειάρχης που και αυτός είχε προγραμματίσει μια επίσκεψη στον Νομό και κατ επέκταση στην επαρχία μας που πλήγηκε απο την Χιόνη, αλλά λόγω υποχρεώσεων το ανέβαλλε ..ας ελπίσουμε προσωρινά.
Το μέγα ερωτηματικό βέβαια είναι πότε και πως θα ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης ειδικά στο επαρχιακό δίκτυο που πρώην Δήμου Ιναχωρίου, που η κατάσταση του όχι μόνο στους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς δρόμους αλλά και στους κυρίως οδικούς άξονες είναι τραγική και με εκτεταμένες ζημιές ακόμα και στο σύστημα ύδρευσης. Ας ελπίσουμε οτι θα ξεκινήσουν σύντομα μιας και η τουριστική περίοδος πλησιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: