Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΣΤΗΡΙΞΗ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Επιστολή έστειλε η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισάμου, στον Νέο Εμπορικό σύλλογο της πόλης, καλώντας τον να ενημερώσει τις επιχειρήσεις και τους εμπόρους, αν μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά το 13ο Κισαμίτικο Καρναβάλι.
Να τι λέει η επιστολή
O Δήμος Κισάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση και η Οργανωτική Επιτροπή του Κισαμίτικου Καρναβαλιού προχωρούν ήδη με μεγάλη χαρά και κέφι στις προετοιμασίες για το «Κισαμίτικο Καρναβάλι 2019».
  Όπως ήδη γνωρίζετε, το Κισαμίτικο Καρναβάλι, έχει πια καθιερωθεί σαν θεσμός και η επιτυχία που γνωρίζει κάθε χρόνο θεωρείται δεδομένη. 
    Φέτος συνεχίζουμε ακάθεκτοι την προσπάθειά μας και μάλιστα στοχεύουμε στην πλαισίωσή του με επιπλέον αποκριάτικες εκδηλώσεις, που θα το καταστήσουν ακόμα πιο δημοφιλές.
    Γνωρίζοντας την στήριξη την οποία πάντα πρόθυμα προσφέρετε στα θέματα που προάγουν τον πολιτισμό και συντελούν στην ανάδειξη και διατήρηση  των ηθών και εθίμων του τόπου μας, ζητούμε να γίνετε αρωγοί στην προσπάθειά μας αφού η οικονομική σας στήριξη είναι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματός μας. 
    Η θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας θα εγγυηθεί μια ακόμα –ίσως και μεγαλύτερη - επιτυχία για το  «Κισσαμίτικο Καρναβάλι 2019».
     Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Ο Δήμαρχος                                   Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς

Πάντως όπως μαθαίνω η ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου είναι πολύ μικρή ως τώρα. Καλό είναι βέβαια να ξαναενοχληθούν οι επιχειρήσεις και κύρια οι της εστίασης μιας αυτοί θα βγουν διπλά κερδισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: