Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΩΡΑΙΑ....

Μέχρι το απόγευμα θα έχει δοθεί σε κυκλοφορία, «με σχετική ασφάλεια», ο δρόμος στην περιοχή των Τοπολίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Αντιπεριφέρεια Χανίων.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«O αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης συνοδευόμενος από τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που έφτασαν σήμερα στα Χανιά, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, την περιοχή των Τοπολίων, για να παρακολουθήσουν τις εργασίες απομάκρυνσης καταπτώσεων των βράχων προκειμένου να δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος, με σχετική ασφάλεια, μέχρι το απόγευμα».
όλα ωραία λοιπόν ούτε γάτα ούτε ζημιά...ως την επόμενη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: