Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ ΣΤΙΣ 14/2/2019

Παρακαλούνται οι παραγωγοί που υπέστησαν ζημιές  από την πλημμύρα στις 14/02/2019 στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κισάμου, να προσέλθουν στον Δήμο να δηλώσουν τυχόν ζημιές στο Πάγιο και Ζωικό Κεφάλαιο και στον εξοπλισμό σε Αγροτοκτηνοτροφικές μονάδες.
Κατά την προσέλευσή τους πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν ΑΦΜ και ταυτότητα.
Οι Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές εως 1/3/2019 στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ.
Επίσης για απολεσθέντα ζώα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε άμεσα και να δηλώνονται πρώτα στο τηλ 2810264208 (ΕΛΓΑ Ηρακλείου) με την ταυτότητα, αριθμό ενωτίων και αριθμό τραπέζης και στην συνέχεια να δηλώνονται στον Δήμο Κισσάμου.
Πληροφορίες 2822340231 (κ. Μουντάκης Ιωάννης ) ανταποκριτής ΕΛΓΑ
   Εκ του Δήμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: