Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων «Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Στέργιος Τζίντζιος, Γ.Γραμματέας Α΄του 9μελούς συμβουλίου του πολιτικού φορέα Ε.ΣΥ.
Έγινε παρουσίαση των τοπικών οργανισμών Ε.ΣΥ. του Νομού Χανίων, για ποιο λόγο δόθηκε η εντολή για την ίδρυση του Πολιτικού Φορέα, ποιος ο σκοπός και στόχος ίδρυσης του και γιατί καλούνται όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά. Παρουσιάστηκαν επίσης οι προγραμματικές δηλώσεις του φορέα που μέσω του αναπτυξιακού  προγράμματος δόμησης χρηματοδότησης για όλους τους δήμους της Ελλάδας και της Κύπρου ύψους 2,3 τρις ευρώ όπου θα επέλθει απευθείας η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου μας χωρίς να επιβαρύνεται επιπλέον ο Δήμος και οι δημότες.
Επιπλέον μας τίμησαν ιδιαιτέρως με την παρουσία τους ο Δήμαρχος και μέλη του Δ.Σ. του δήμου Κισάμου. 
Δυναμικό παρών έδωσαν και οι συμπολίτες μας παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, δίνοντας το μήνυμα της συνένωσης και ενεργής συμμετοχής στον αγώνα της απελευθέρωσης της πατρίδας και του Έθνους μας.
Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΦΩΤΙΟΣ ΛΥΚΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: