Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Με την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές στην Ένωση Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κισάμου που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 17/02/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου, άνοιξε και ουσιαστικά η νέα τουριστική σαιζόν.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ήταν πάρα πολύ χαμηλή, παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα καταλύματα της περιοχής είναι κλειστά για την Χειμερινή περίοδο.
Από την εκλογική διαδικασία εκφράστηκε η καθολική αποδοχή στα πρόσωπα και των 5 υποψηφίων, μένει να αποφασιστεί η μορφή του νέου διοικητικού συμβουλίου, σε συνεδρίαση συγκρότησης σώματος την Τετάρτη 20/02/2019.
Το Νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης είναι:
Βερναδάκης Ιωάννης – Sunny Bay Hotel
Καρεφυλλάκη Νίκη – Castell Hotel
Πατερομιχελάκης Γεώργιος – Arodamos Apts
Περράκης Κωνσταντίνος - Kissamia
Τζανάκης Νικόλαος – Glykeria Hotel
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν:
Μυλωνάκης Στυλιανός - Kissamia
Τζαμουρτζόγλου Κυριάκος – Balos Beach Hotel
Αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε κοπή της πίτας για το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: