Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Στα σημεία που έχουν γίνει κατολισθήσεις και ο δρόμος είναι επικίνδυνος, αλλά έχει ανοίξει με τα μηχανήματα του Δήμου, θα μπουν αυτές οι πινακίδες. Για όσους περνάνε πλέον η ευθύνη θα είναι δική τους και ξέρουμε πολύ καλά για ποιο λόγο γίνεται αυτό, ειδικά στην σήραγγα των Τοπολίων που δεν έχει πρόβλημα αλλά μπορεί να δημιουργηθεί ανά στιγμή. Ο Δήμος λοιπόν ετοίμασε αυτές τις κατατοπιστικές πινακίδες για να αποφύγει τα χειρότερα.
Καλό είναι λοιπόν να προσέχουμε περισσότερο και να καταλάβουμε πόσο αναγκαίο είναι πλέον η κατασκευή παράπλευρων δρόμων σε όλο το επαρχιακό δίκτυο μας, ιδιαίτερα προς τα Εννιά Χωριά που ο κάθετος αυτός δρόμος είναι για τα πανηγύρια.
Για τον δρόμο στου Χατζηδάκη, στο Μελισσουργείο, ο περίφημος ΒΟΑΚ... γίνεται κάθε μέρα "λειτουργία" και "παρακλήσεις" μπας και δεν "τσιλάσει"... αλλά αν κοιτάξετε απέναντι θα δείτε ότι το μισό βουνό έχει φύγει. 
Βέβαια απορία δεν μου προκαλεί ότι οι εκλεγμένοι βουλευτές δεν πέρασαν από δω μιας και μας έχουν κανονικά γραμμένους, απορία μου προκαλεί γιατί δεν είδα τον νέο υποψήφιο περιφερειάρχη της Ν.Δ να μας έρχεται... είμαι σίγουρος ότι θα κέρδιζε πολλά, εκτός και αν έχει καλύτερη πληροφόρηση από τα εδώ στελέχη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: