Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ;

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ, ....τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να καταλάβω ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες των τουριστικών μονάδων στην Κίσαμο μιας και όπως είδα στις φώτο (η παραπάνω) που ανάρτησαν μέλη του συλλόγου, αυτοί που πήγαν ήταν δεν ήταν 10 ! Δεν ξέρω αν υπάρχει και αντισύλλογος συνηθίζεται σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δυστυχώς έχουμε πρόβλημα ομαδικότητας. Μάλλον ο καθένας του αρέσει να παίζει "μπάλα" μόνος του, δεν εξηγείται αλλιώς ή ήταν τόση η δουλειά που είχαν στα ξενοδοχεία τους που δεν πρόλαβαν να πάνε....οι ιδιοκτήτες.
Τι συμβαίνει; Γιατί αυτή η απάθεια και η αδιαφορία; Μάλλον είναι κολλητική ασθένεια στην γειτονιά μας μιας και το ίδιο παρατηρείται και σε όλους συλλόγους, ενώ προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τους φτιάξουμε, μόλις ενεργοποιηθούν μένει ο πρόεδρος με τον γραμματέα και αυτοί λόγο υποχρέωσης ...
Λογική εξήγηση υπάρχει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: