Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ...

Μελισσουργείο, λίγο μετά το βενζινάδικο Χατζηδάκη....άλλη μια πληγή που και αυτή ψάχνει να επουλωθεί. Πάντως επειδή όλοι έχουν κοντή μνήμη εδώ, να θυμίσω ότι είχε διαρρεύσει ότι είχαν βγει 300.000Ε για να φτιαχτεί ο δρόμος...τελικά με τα κόπων και βασάνων έριξαν λίγη άσφαλτο από πάνω και μπάλωσαν  και την δουλειά και κράτησαν και τα 300.000 Ε για κάποιο άλλο έργο προς την άλλη μπάντα μάλλον. Βέβαια το πρόβλημα ξαναπαρουσιάστηκε και είναι λίαν επικίνδυνο το σημείο αν κάποιος τρέχει. 
Φυσικά ούτε εδώ ξέρουμε ποιανού είναι ο δρόμος...οπότε κύριοι προσέχετε.
Και μην ξεχάσετε να πληρώσετε τα τέλη γιατί αλλιώς θα πηγαίνετε σε κάμποσο καιρό με βάρκα στα Χανιά.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΟΧΙ...δεν ντρέπονται ...από "πάντα" το σημείο αυτό του δρόμου είχε πρόβλημα .από κάτω τι είναι?..??θα γίνει κάποια στιγμή Genua Κρήτης?? Τσαπατσουλιες κάθε φορά που το βλέπω..(1φορα το χρόνο)...το επόμενο κλείσιμο????μετά τον Σταλό?? Έλεος πια με τους αδιαφορους-υπευθυνους.ο τουρισμός θέλει και ασφαλείς δρόμους ...οι εκλογές έρχονται..μια από τα ίδια ..