Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Σπουδαία νίκη στα Σφακιά ο Νέος Κισσαμικός
Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Νέο Κισσαμικό, ώστε να περάσει από τη δύσκολη έδρα των Σφακίων με 1-0, για τη 13η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.
Για να έρθει η νίκη για το νεανικό σύνολο του Γιώργου Σημαντηράκη χρειάστηκε πρώτα ο Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης να αποκρούσει πέναλτι του Ιωσ. Τζωρτζάκη στο 40'.
Στο 60' ήταν σειρά του Ν. Κισσαμικού να κερδίσει πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Πλευράκης για το 0-1 και το 13ο του γκολ στο πρωτάθλημα.
*Το Δ.Σ. του Νέου Κισσαμικού ευχαριστεί τα Σφακιά για τη φιλοξενία και συγχαίρει το διαιτητικό τρίο για την παρουσία τους στο παιχνίδι.
Επίσης η νίκη αφιερώνεται στον πρόεδρο του Ερ. Κισσαμικού, Βασίλη Σχοινοπλοκάκη, για τη χορηγία του για την πραγματοποίηση της αποστολής στα Σφακιά
Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης(17), Κουτουλάκης, Γ. Μπέκας (70' Αντ. του Μιχ.Τριανταφυλάκης (17), Κρέτσι (17), Κλωστράκης (17), Καστανοπουλάκης (17), Σχοινοπλοκάκης, Μπαμπουνάκης, Καρτσωνάκης (17)(82’ Ασγουδάκης), Δ. Μπέκας (55’ Παπαγιαννάκης), Πλευράκης (17).

Δεν υπάρχουν σχόλια: