Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.......

Τελικά η πλάκα είναι οτι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν οτι άμα διαλύσεις μια υπηρεσία ή όταν την υπολειτουργείς διαλύεις μια καλή εμπορική πιάτσα της Κισάμου. Είναι τόσο απλό που όποιοι έχουν θύμηση το καταλαβαίνουν από τις παλαιότερες αρπαγές που μας έκαναν... ΙΚΑ - ΔΟΥ- κλπ. Το ίδιο πάει να γίνει και τώρα, με σχέδιο οργανωμένο κάνουν την αποκέντρωση τους οι πολιτικοί....από τα Χανιά στα Χανιά, απο τα Χανιά στον Πλατανιά. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το μεγάλο τηγάνι.
- 10.000 ψηφαλάκια η Κίσαμος και σιγά τα ωά, με μια σιροπιαστή υπόσχεση οι μισοί και κάτι παραπάνω είναι δικοί τους... το πρόβλημα είναι στο μεγάλο τηγάνι εκεί που υπάρχουν 40.000 - 50.000 ψηφαλάκια και αυτό θα πρέπει να κοιτάξουν και να φτιάξουν γρηγορότερα και καλύτερα.. 
Το γαμώτο είναι βέβαια που προσπαθούν να μας πείσουν (κάποιοι) οτι δουλεύουν για την ευημερία μας, κάποιοι που δεν μένουν εδώ, αλλά όπως λένε αγαπούν αυτόν τον όμορφο τόπο. Βρε αν αγαπούσατε τον τόπο μας θα ερχόσαστε αντιμέτωποι με τα συμφέροντα.... αλλά που τέτοια τύχη!!!
Ευτυχώς που αυτομαρκάρεστε και θα έχετε την τύχη που σας αξίζει.
Τελικά τι είπε ο κ. Πολάκης για το Κ.Υ Κισάμου; Γιατί όπου και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι που να αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι μόνο κάτι γενικόλογα βρήκα. Τι είπε τελικά; Θα κάνει μονιμοποιήσεις ή θα το κλείσει;
Τελικά βρήκα που έκανε την κουβέντα που δεν μπορώ να βρω ...... 
"Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Πολάκης είχε μία σύντομη συνομιλία με τους δημοσιογράφους για το θέμα της συνταγογράφησης των καρκινοπαθών και το σάλο που δημιουργήθηκε για την αναφορά του προσδόκιμου επιβίωσης, αλλά και για το ζήτημα με τη δημιουργία του Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου Πλατανιά. Στο περιθώριο λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: