Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΣΚ

Ο Νέος Εμπορικός σύλλογος Κισάμου ιδρύθηκε το 2010, με την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου το Μάρτιο του 2011 και είναι αποτέλεσμα μιας κοινής προσπάθειας των εμπόρων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Κίσαμο, με στόχο να αντιμετωπίσουν όσο καλύτερα τα πάσης φύσεως προβλήματα του κλάδου. Όλα αυτά τα χρόνια πρόεδρος είναι ο Γιώργος Αννουσάκης, ο οποίος με ένα συμπαγές, τα πρώτα χρόνια, συμβούλιο κατάφερε να παίξει ενεργό ρόλο στα δρώμενα της πόλης, καταθέτοντας προτάσεις, κάνοντας τακτικές ενημερωτικές συζητήσεις και σεμινάρια, υλοποιώντας προγράμματα, βοηθώντας ουσιαστικά και έμπρακτα όλα τα μέλη του συλλόγου.
Την Πέμπτη 16 Μαρτίου στο γραφείο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον σύλλογο, με την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και αντιπροσώπων του ΝΕΣΚ στην ΟΕΣΚ και ΕΣΕΕ, αυτή την φορά χωρίς πολλά από τα ονόματα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καθιέρωση του συλλόγου στην Κίσαμο. 
Θα είναι μια εκλογική αναμέτρηση που θα πρέπει να έχει παρουσίες και συμμετοχή, μιας και όπως όλοι ξέρουμε ο σύλλογος στα 6 χρόνια λειτουργίας του, ήταν πολυεργαλείο και βοήθεια στους εμπόρους και επαγγελματίες του Δήμου μας. Μια εκλογική αναμέτρηση που θα πρέπει να αναδείξει ένα νέο δυνατό, συμπαγές και με συνέχεια Δ.Σ.
Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η καλή παρουσία και μετά τις αποχωρήσεις των "παλιών" όπως ακούγεται, (Γ. Αννουσάκη- Μ. Χαιρετάκη- Ν. Βερυκάκάκη - Ξ. Ξηρουχάκη ίσως και άλλων) οι οποίοι όμως θα πρέπει να παραμείνουν κοντά για το καλό της πόλης και του συλλόγου που ίδρυσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: