Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

900.000 ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Με την υπ. αρίθμ. 9/2017 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου σας, σχετικά με την συμμετοχή στο πρόγραμμα δακοκτονίας διαπιστώνουμε ότι εξαιρείται από το πρόγραμμα μεγάλος αριθμός περιοχών (900.000 ελαιόδενδρα). Οφείλουμε πρώτα απ΄όλα να τονίσουμε ότι αν εξαιρεθούν από την εφαρμογή του προγράμματος οι περιοχές αυτές οι συνέπειες για τον Δήμο σας, που είναι αγροτικός στο μεγαλύτερο ποσοστό θα είναι ανυπολόγιστες.
....και τελειώνει η επιστολή...
Έπειτα από αυτό και σύμφωνα με το Ν.Δ 2413/1953 θα θέλαμε να μας αποστείλετε άμεσα τα έγγραφα με τα οποία οι Τοπικές κοινότητες που εξαιρούνται του προγράμματος αιτήθηκαν την εξαίρεση τους από αυτό, προκειμένου να ελεγχθούν αν η απόφαση τους ανταποκρίνεται στην επιθυμία των ελαιοπαραγωγών που κατέχουν το 50% των ελαιοδένδρων της εκάστοτε περιοχής...κλπ κλπ.
Παρακαλούμε όπως λάβουν γνώση των ανωτέρω τα Τοπικά Συμβούλια .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: