Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει, λόγω των αποριών που προκύπτουν στην πορεία της διαδικασίας, ότι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση για το "Εισόδημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης" θα πρέπει να κρατούν τα εξής δικαιολογητικά:
- Έγγραφο Ε1
- Εκκαθαριστικό εφορίας
- Αριθμός Λογαρισμού Τραπέζης
- Ενημερωμένο ΑΦΜ στο ΑΜΚΑ
- Αριθμό Κινητού τηλεφώνου
- Ε-mail
- Άδεια παραμονής στη χώρα μας σε ισχύ, αν πρόκειται για αλλοδαπούς
Αξίζει επίσης να τονιστεί, όσον αφορά την κατοικία, ότι πρέπει να είναι δηλωμένη στο Ε1 (ιδιόκτητη, ενοίκιο, δωρεάν παραχώρηση). Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και οι άστεγοι. Αντίθετα, όσα άτομα φιλοξενούνται δε δικαιούνται το επίδομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: