......Προοπτικές για Νέους Αγρότες - Προώθηση Προϊόντων
Επιστημονική Εσπερίδα διοργανώνεται στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης με θέμα: «Καινοτόμες Καλλιέργειες στην Κρήτη: Προοπτικές για Νέους Αγρότες - Προώθηση Προϊόντων» την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου στις 16:30, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στο Κολυμπάρι, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο αναλυτικό Πρόγραμμα.
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα καρποφόρα τροπικά και υποτροπικά δένδρα και η προοπτική καλλιέργειας αυτών στην Κρήτη (αβοκάντο, φραγκοσυκιά, μάνγκο, παπάγια, λίτσι κ.τλ), τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά (φασκόμηλο, ρίγανη, δίκταμο, μαλοτήρα), αλλά και το χαρούπι, με δεδομένη την υψηλή διατροφική τους αξία για τον άνθρωπο.
Θα λάβουν χώρα συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας με θέματα:
α) «Δυνατότητες Ενίσχυσης και Προώθησης Καινοτόμων Προϊόντων» και
β) «Εμπειρία από την Επαγγελματική Ενασχόληση με Καινοτόμες Καλλιέργειες»
Επίσης, κατά την Ημερίδα, θα τιμηθεί ο συντοπίτης μας κ. Δημήτριος Σχοινοπλοκάκης, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο «Αγρότης της Χρονιάς 2017».
Είσοδος ελεύθερη.
Επιστημονική Εσπερίδα διοργανώνεται στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης με θέμα: «Καινοτόμες Καλλιέργειες στην Κρήτη: Προοπτικές για Νέους Αγρότες - Προώθηση Προϊόντων» την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου στις 16:30, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στο Κολυμπάρι, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο αναλυτικό Πρόγραμμα.
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα καρποφόρα τροπικά και υποτροπικά δένδρα και η προοπτική καλλιέργειας αυτών στην Κρήτη (αβοκάντο, φραγκοσυκιά, μάνγκο, παπάγια, λίτσι κ.τλ), τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά (φασκόμηλο, ρίγανη, δίκταμο, μαλοτήρα), αλλά και το χαρούπι, με δεδομένη την υψηλή διατροφική τους αξία για τον άνθρωπο.
Θα λάβουν χώρα συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας με θέματα:
α) «Δυνατότητες Ενίσχυσης και Προώθησης Καινοτόμων Προϊόντων» και
β) «Εμπειρία από την Επαγγελματική Ενασχόληση με Καινοτόμες Καλλιέργειες»
Επίσης, κατά την Ημερίδα, θα τιμηθεί ο συντοπίτης μας κ. Δημήτριος Σχοινοπλοκάκης, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο «Αγρότης της Χρονιάς 2017».
Είσοδος ελεύθερη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου