Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Όταν υπάρχει θέληση, τρόπος, μεράκι και συνεργασία κάνουμε θαύματα!!
Μπορούμε να κάνουμε πολλά για αυτόν τον ευλογημένο τόπο γιατί έχουμε πολλούς καταξιωμένους Κισαμίτες αλλά δυστυχώς μας τρώει η μιζέρια..
Να συγχαρώ και να με συγχωρέσουν αν ξέχασα κάποιους:
1. Νίκος Τσατσαρωνάκης EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2016-2017, NATIONAL CHAMPION OF GREECE και το 2013 Βραβείο προϊόντος ευρείας καταναλώσεως
2. Σεφ της Χρονιάς Μανώλης Παπουτσάκης 
3. Αγρότης της Χρονιάς Σχοινοπλοκάκης Δημήτρης
4. Φραγκίσκος Σταθάκης: το 3ο βραβείο στην κατηγορία «ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» για το MELODI CRETAN THYME HONEY της οικογένειας Σταθάκη, σε συνεργασία με την Αντωνία Σκαράκη.
5. Βραβείο ξανά για την Δήμητρα Γλαρίτη για φωτογραφία της.
Γράφει στην σελίδα του ο Μιχάλης Χαιρετάκης 
Μπράβο σε όλους και όπως τα λέει έχουμε δυνατότητες απλά δεν τις έχουμε αξιοποιήσει ακόμα. Μπράβο σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: