Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ...

Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο λέμε εμείς, ο Μενάνδρος θα έλεγε «χείρ χείρα νίπτει», και ούτω καθ εξής. Καρναβάλι στην Κίσαμο και πρέπει να είμαστε καθαροί και ωραίοι... και επ' ευκαιρίας κάνουμε και αυτά που τα είχαμε ξεχασμένα ή παραμελημένα.  
Φαρδαίνουμε δρόμους, κόβουμε χόρτα, ασπρίζουμε, είμαστε μέσα στην τρελή χαρά... 
Να γιατί όλα είναι χρήσιμα... και η επίσκεψη του Πατριάρχη και το Καρναβάλι και ο Κισαμίτικος Αύγουστος και το παζάρι.... όλα συμπληρώνουν το ένα τ΄άλλο....για το καλό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: