Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

Κατά τον υπουργό κ. Πολάκη !!!! Οι  δυο γιατροί (αγροτικοί;) που έχουν αναλάβει το Π.Ι Πλατάνου ενισχύουν την λειτουργία του Κ.Υ. Κισάμου. Μέσα στο Φεβρουάριο αναλαμβάνουν υπηρεσία 2 άτομα πλήρωμα ασθενοφόρων (σύμβαση 12μηνη) και ένα άτομο για τη θέση ΤΕ Ιατρικών εργαστηρίων στο ΚΥ Κισάμου. Στην προκήρυξη 7Κ, που τώρα τρέχει, υπάρχουν επίσης μία θέση για φύλακα ασφαλείας και μία για πλήρωμα ασθενοφόρων..... 

Κύριε Υπουργέ αυτά γράψατε στο σχόλιο σας απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Κισάμου ...για τους μόνιμους γιατρούς όμως, δεν βλέπω να λέτε τίποτα ..πλήρωμα στα ασθενοφόρα χρειαζόμαστε (προέχει να έχουμε βέβαια ασθενοφόρο γερό) και ο νυχτοφύλακας καλός είναι αν ξέρει να συνταγογραφεί και να εξετάζει .... όμως κάνουμε και χωρίς αυτούς και τι θα φυλάνε άραγε τους δυο μόνιμους γιατρούς (η μια είναι η διευθύντρια) ..μάλλον κάτι δεν πάει καλά .....γιατρούς θέλουμε στην Κίσαμο, όχι βοηθητικό προσωπικό. Εκτός αν με τους τόσους οδηγούς (εθελοντές συμβασιούχους και μόνιμους) στα ασθενοφόρα μας θα τους μεταφέρουμε καλύτερα και γρηγορότερα στο ΠΠΙ Πλατανιά. Κάτι δεν πάει καλά... κ. υπουργέ.
Χθες το βράδυ έμαθα οτι προκηρύχτηκε και θέση μόνιμου καρδιολόγου ... Τελικά μόνο με πίεση βλέπω να λειτουργούμε λιγουλάκι αλλιώς τα πραγματα δεν πάνε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: