Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΟΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΔΕΔΟΙΚΕ, ΔΟΥΛΟΣ ΩΝ ΛΕΛΗΘΕΝ ΕΑΥΤΟΝ*

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια, στα πλαίσια ενίσχυσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, σε συνεργασία με την Διοίκηση και την Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. Χανίων, αποφάσισε την μόνιμη λειτουργία Ορθοπεδικού Ιατρείου στο Κ.Υ. Κισάμου κάθε Πέμπτη.
Το ιατρείο θα στελεχωθεί με Ειδικευμένο Ορθοπεδικό ιατρό και ως ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του  Ιατρείου ορίστηκε η Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017.
Για πληροφορίες και τηλεφωνικά ραντεβού οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν με το τηλέφωνα του Κ.Υ. στον αριθμό: 2822340100.
ΠΗΓΗ

*Αυτός που φοβάται τους άλλους γίνεται δούλος χωρίς να το καταλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: