Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Πολλά τα ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ σκυλάκια στα Χανιά. Σκυλιά που χάθηκαν και δεν τα είδε ξανά κανένας, παρά τις αλλεπάλληλες κοινοποιήσεις, αφίσες κλπ. Παρακαλούμε ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ, με φωτογραφία, τοποθεσία, όνομα, αν έχει τσιπ και ότι άλλη πληροφορία είναι χρήσιμη για να ξαναβρεθεί. Η σελίδα είναι στο facebook 

Πολλά μπράβο στην Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση Πλατανιά που κάνει καθημερινά μεγάλες προσπάθειες να περιορίσει το ανελέητο κυνηγητό των κατοικίδιων. Μπράβο στην πρόεδρος της κα Μαυροματάκη και σε όλο το συμβούλιο της Δράσης ανάμεσα τους και ο φίλος χωριανός μας  Αρτέμης Κουτσαυτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: