Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσει σήμερα ο νομοταγής πολίτης … που έχει κάνει μήνυση στα παιδιά, για φθορά αντικειμένου που χρησιμεύει για κοινό όφελος κατ’ εξακολούθηση, εδώ και στα Χανιά, για τα graffiti στο Λύκειο Κισάμου και στο Δημοτικό πάρκινγκ των Χανίων.
Αυτήν την φορά αντιστρέφονται οι ρόλοι και θα καθίσει στο εδώλιο του Μονομελές Πλημ/κείο Χανίων, κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση, κατόπιν σχετικών αναφορών του σε βάρος αρχών για τα Graffiti. Να υπενθυμίσω δε ότι και ο Δήμος Κισάμου του έχει κάνει για τον ίδιο λόγο μήνυση που πήρε αναβολή για τον Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: