Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία έγινε χθες το βράδυ η βράβευση των αθλητών του Α.Ο Κισάμου στο κέντρο Στημαδώρης. Παρόν οι αντιπεριφερειάρχες κ. Σημανδηράκης και κ. Καλογερής, ο δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Γλαμπεδάκης και κα Βαρουχάκη, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Πατερομιχελάκη, αθλητές, γονείς και πάρα πολύ κόσμος.
Στην ομιλία των, όλοι, έδωσαν τα συγχαρητήρια προσωπικά στην πρόεδρο κα Μπικάκη Μαρία που αγωνίζεται τόσα χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέρνοντας να φέρει και τα τρία τμήματα του Α.Ο Κισάμου (στίβος-μπάσκετ-σκάκι) σε ανταγωνιστικό πανελλήνιο και Παγκρήτιο επίπεδο. Συνεχάρησαν το Δ.Σ του ΑΟΚ και τους αθλητές για τις προσπάθειες τους και φυσικά όλοι υποσχέθηκαν οτι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη μιας και ήδη,.... από την περιφέρεια έχουν γραφτεί τα τεύχη προς δημοπράτηση του ταρτάν του Δημοτικού σταδίου, αλλά και η προσωπική υπόσχεση του δημάρχου οτι ο δήμος είναι έτοιμος με ιδίους πόρους να κατασκευάσει κλειστό γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: