Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ως το απόγευμα θα ξέρουμε τους νέους αντιδημάρχους. Η αγωνία βέβαια σε αυτούς, αλλά και σε μια μερίδα από εμάς. Οι πληροφορίες με το τσιγκέλι...
Αλλαγή τουλάχιστον 2 αντιδημάρχων και μια μετακίνηση. Μάλλον η μετακίνηση θα έχει να κάνει με την πρόεδρο του Δ.Σ, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πάντως από κουβέντες με τους νυν αντιδημάρχους η μοναδική πρόταση που παίρνεις είναι "Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του Δημάρχου".
Οπότε θα κάνω μια μικρή πρόβλεψη και γω και δεν πιστεύω να πέσω έξω..... ο Μιχάλης Κουφάκης θα είναι αντιδήμαρχος. Για να δω αν πέσω μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: