Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ-ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 1-0

Το γρήγορο γκολ του Αλεξάνταρ Μίλιτς σχεδόν με τη σέντρα στο ματς αποδείχθηκε αρκετό για να επιστρέψει η ομάδα μας στις νίκες, με 1-0 απέναντι στον Αχαρναϊκό, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.
Η αξία της νίκης γίνεται μεγαλύτερη από το γεγονός ότι από το 19' η ομάδα μας έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω ανόητης δεύτερης κίτρινης από τον Μάντζη!
Η ομάδα θέλει προστασία και όποιος πηγαίνει στο γήπεδο το βλέπει. Αυτές οι ομάδες όπως ο Αχαρναικός, που θα τις αντιμετωπίσουμε στο δεύτερο θα μας "πατήσουν" αν είμαστε ισόβαθμοι από κάθε άποψη, και δεν πρέπει να κάνουμε χατηράκια κανενός, όταν πλέον τα παιχνίδια είναι ζωής και θανάτου. Εκτός κι αν ο στόχος μας είναι άλλος.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: