Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ 2ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές (δηλώσεις συμμετοχής) για τη λαμπαδηδρομία που θα προηγηθεί του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης, ο οποίος διεξάγεται στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Ειρηναίου. Ένα μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός που θα γίνει στις 9 Απριλίου 2017 και του οποίου η αφετηρία θα δοθεί μια ημέρα νωρίτερα (8 Απριλίου), στην Κίσαμο, με την λαμπαδηδρομία.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη λαμπαδηδρομία της 8ης Απριλίου μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.crete-marathon.gr, πατώντας την επιλογή "Εγγραφή" και εν συνεχεία την επιλογή "On Line Εγγραφή στη Λαμπαδηδρομία". 
Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, διότι οι συμμετοχές στη λαμπαδηδρομία έχουν συγκεκριμένο αριθμό, όπως αναφέρεται στο πλάνο των διοργανωτών. Καλούνται λοιπόν, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη λαμπαδηδρομία, να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: