Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΣΣΣΣΣ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ

Όποιος θεωρεί ότι πρέπει να διαλυθεί το Κέντρο Υγείας Κισάμου για να φτιαχτεί το Πολυδύναμο του Πλατανιά να σηκώσει το χέρι του.... 10 λεπτά από τα Χανιά είναι ο Πλατανιάς και για χάρη του διαλύονται 5 κέντρα Υγείας στην Κρήτη. Τελικά καλό είναι να έχεις δύναμη ... αλλά τέτοια δύναμη πολλές φορές είναι αχρείαστη ειδικά όταν αποδυναμώνεις ένα απαραίτητο Κέντρο Υγείας όπως της Κισάμου για να φτιάξεις ένα δίπλα στην πρωτεύουσα του Νομού και μάλιστα δίχως λόγο.
Είχαμε το ΠΑΣΟΚ που έφτανε την Κρήτη ως το Κολυμβάρι, να' τοι και οι διάδοχοι που την κόντιναν την Κρήτη περισσότερο...ως τον Πλατανιά.
Σιγή και βουβαμάρα βέβαια απ΄όλους μας ως και σήμερα, (να κάτεχα που είναι ο εκπρόσωπος τύπου της γειτονιάς μας) αλλά ελπίζω αύριο να κάνει κανένα διάβημα διαμαρτυρίας στον κ. Πολάκη που νομίζει οτι με την μεταφορά οργανικών θέσεων από τα υποστελεχωμένα Κ.Υ κερδίζει ο πολίτης... ο δημότης... ο ασθενής. 
Τσυριζα...... και δεν με άκουγε κανείς. 

1 σχόλιο:

Achillies97 είπε...

Αν παραλιφτουν τα ορθογραφικα μου λαθη λογου του οτι 40 χρονια δεν γραφω ουτε το ονομα μου στα ελληνικα θα εκανα μια παρατιριση στο τι διαβαζεται στο κοιμενο αφτο .Το καστελι είναι μια ομορφη κομοπολη,ενα πνευματικο κεντρο για κισσαμο,σελινο κυδωνια αποκορωνα ρεθυμνο αθηνα και φτανη μεχρη ουγγαντα εχει ας πουμε 4000 κατικους και 1000 παιδια στα σχολεια κάθε μερα εχει 18 χωρια τριγυρο του που πρεπη να δωση συμπαρασταση σε κατασταση πρωτης ανανγγης και καπιος αμυαλος,ασχετος,τελειος ανίδεος από πως πρεπη να λειτουργη σωστα ένα κρατος προσπαθη να καταργειση το πιο σημαντικο αντικιμενο ενός πολιτη το κεντρο υγειας, σχετικα δεν υπαρχη πυρινας αντίστασης και πρεπη να φτιαξεται έναν μια για παντα,προεδρος η δήμαρχος,δεσποτης,αρχηγος αστινομιας, προεδρος επιχειρισεων καστελειου, δυευθιντες σχολων ακομα καισυλογος κυριων και δεσπινιδων,τελικα ολοι οικατικοι με εξουσιοδοτιση 50 υπογραφες και να το κολησεται στα μουτρα του υπουργου.