Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑΝΑ

Με απόλυτη επιτυχία, παρουσία όλων των κατοίκων αλλά και φίλων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλοκαμιανών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Τον Δήμο Κισάμου εκπροσώπησαν, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Γλαμπεδάκης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καίτη Πατερομιχελάκη 
Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία εκτός από ένα πλούσιο μενού να γευτούν διάφορες ποικιλίες ντομάτας αλλά και να πάρουν μαζί τους κατά την αποχώρηση τους, όλες δωρεάν των 2 συνεταιρισμών του Ελαφονησίου. 
O Πρόεδρος του συλλόγου παρέδωσε στου εκπροσώπους του δήμου ένα γεωφυσικό χάρτη της περιοχής και αναφέρθηκε στην σημασία ανάδειξης  του φυσικού πλούτου της περιοχής.     
ΤΟ ΔΣ του συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσει όλους του εθελοντές που βοήθησαν στην εκδήλωση του συλλόγου, τον dj Πατερομηχελάκη Γιώργο και όλους τους χορηγούς 

Δεν υπάρχουν σχόλια: