Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 7ης ΥΠΕ

....Κρήτης, σχετικά με την επιστολή διαμαρτυρίας προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Τη "θλίψη" τη βιώνουμε εμείς, οι πολίτες, καθημερινά στο "πετσί μας". Θα το ξαναπώ, από την αλαζονεία και την ανικανότητα εγκάθετων στελεχών της εκάστοτε κυβέρνησης. Σας πληροφορούμε κύριοι της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ότι εμείς έχουμε εκλεγεί από την πλειοψηφία των Δημοτών μας, χωρίς κομματικές "ταμπέλες" μάλιστα με όλους τους οργανωμένους πολιτικούς χώρους να στέκονται απέναντί μας! Είχαμε όμως  την πλήρη εμπιστοσύνη των πολιτών που την κερδίσαμε με τον διαρκή αγώνα μας, χρόνια τώρα, για την επίλυση των προβλημάτων της Κισσάμου. Θα κατανοούσαμε λοιπόν αν μας λέγατε ανθρώπινα "κάναμε ένα λάθος, ζητάμε συγνώμη". Αντ' αυτού  έρχεστε να μας κάνετε και μαθήματα δημόσιας διοίκησης, να μας ταυτίζετε με πολιτικές σκοπιμότητες και τέλος, άκουσον-άκουσον (!), να μας λέτε ότι δεν μας πέφτει λόγος για το τι συμβαίνει στο Δήμο μας.
Εσείς, αλλά και όλοι όσοι διορίζεστε από μία κυβέρνηση, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να σέβεστε, σαφώς, αυτούς που σας διόρισαν και να προσέχετε να μην τους εκθέτετε με τις αποφάσεις σας. Πρωτίστως όμως, πρέπει να σέβεστε αυτούς τους οποίους σας πληρώνουν και μάλιστα, πολλές φορές, δίχως να θεωρούν ότι τους εκπροσωπείτε επάξια, διότι απλούστατα, δεν σας επέλεξαν αυτοί. 
Συνεπώς, δεχόμαστε τη δημόσια διαβεβαίωσή σας ότι θα ενισχύσετε στο σύνολό του το Κ.Υ. Κισσάμου, αν και κρατούμε τις επιφυλάξεις μας.  Αυτό γιατί οι ενέργειές σας, τόσο  πριν, τελικά, αλλά και μετά τις ανακοινώσεις σας (επισκέψεις μέχρι τα Χανιά του ενός μέλους της διοίκησής σας και επιπλέον, του άλλου μέλους και (μάλλον) βασικής υπεύθυνου για την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε, η οποία μετέβη μέχρι την Κίσσαμο για να κατευνάσει τις αντιδράσεις της κομματικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου μας), μάς οδηγούν σε αυτή τη δυσπιστία μας. Εμείς όμως αναμένουμε ότι οι ενέργειές σας στο εξής θα είναι πιο προσεκτικές και ότι θα ενισχύσετε το Κέντρο Υγείας Κισάμου.  
Με εκτίμηση, 
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Θεόδωρος Σταθάκης

1 σχόλιο:

Achillies97 είπε...

Χωρις αγωνα δεν ειπαρχη νικη.Συνχαριτηρια