Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΝΤΩΝΗΔΕΣ

Τους μάζεψε, τους έβαλε και κάθισαν στην σειρά και μετά πήρε την φωτογραφία που βλέπετε με τους έξι Αντώνηδες και δυο Κωστήδες!!
Σπάνιο αλλά να που υπάρχει!
Από αριστερά: Κατσικανδαράκης Αντώνης, Κοντοπυράκης Αντώνης, Κατσικανδαράκης Αντώνης Νο2, .......... Αντώνης, Μυλωνάκης Αντώνης, Σχετάκης Αντώνης, και οι Παπαδάκης Κωστής (ύπνος) καθιστός, Παπαδάκης Κώστας (καφές) όρθιος.
Από έγκυρες πληροφορίες άλλοι τρεις Αντώνηδες κυκλοφορούσαν τότε στο Καστέλι και ένας από αυτούς πέρασε λίγα λεπτά μετά την φωτογραφία. Ο Αντώνης ο Κουφάκης.
Όσο για την χρονολογία ας την μαντέψετε μιας και φαίνεται πίσω από τον ένα!!!! Αντώνη ότι τότε λειτουργούσαν 2 σινεμάδες αλλά και το καράβι μας το υπερήφανο ήταν το "Κύδων" (ταμπέλα ψηλά ).
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη έξω από το μαγαζί του Χαλκιαδάκη.
Δυστυχώς η φώτο δεν είναι σε πολύ κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: