Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΦΟΝΗΣΙΑ 2016 
Ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημοτικής ενότητας Ιναχωριου κ Γλαμπεδάκης Βασίλειος, με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων Λαφονήσια 2016, ευχαριστούν όσους συνέβαλαν - για μια ακόμα χρονιά - στην άρτια και επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του πολύ σημαντικού θεσμού του Δήμου μας και πιο συγκεκριμένα: 
την Περιφέρεια Κρήτης .
την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου
Τους ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης  Κισάμου & Σελίνου και τον Ηγούμενο της Μονής Χρυσοσκαλάτισσας.     
Το Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τους Αντιδήμαρχους κ. Ξυπολιτάκη Εμμανουήλ, κ. Παρτσαλάκη Αντώνιο και Βαρουχάκη Σταυρούλα, την πρόεδρο του ΔΣ Κισσάμου κα. Πατερομιχελάκη Αικατερίνη, τον πρόεδρο ΚΕΔΗΚ Δερουκακη Εμμανουήλ και τον Αντιπρόεδρο της Μονομετοχικής ΑΕ κ. Φουρναράκη Εμμανουήλ  για την ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη.  
Τους ομιλητές των εκδηλώσεων τον τέως Πρέσβη επί τιμής κ. Σημαντηρακη Βασίλειο, τον συνταξιούχο πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού κ. Μπαντιστακη Ζαχαρία, τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό – συγγραφέα κ. Κοχυλάκη  Εμμανουήλ, την κα. Φαλδαμή Παναγιώτα και το λαογραφο κ. Σκουλούδη Ιωαννη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν επίσης:
Τους Προέδρους των Τοπικών.....
. Συμβουλίων ενότητας Ιναχωρίου ,κ. Κοχυλακη Κυριάκο πρόεδρο  Τ.Σ. Βάθης, κ Στρατάκη Νικόλαο πρόεδρο  Τ.Σ Αμυγδαλοκεφαλίου και τον  κ .Καστρινάκη Αντώνιο πρόεδρο Τ.Σ. Κεφαλίου.  
Τους Πολιτιστικούς Σύλλογος και τους πρόεδρους αυτών και πιο συγκεκριμένα την Ένωση Ιναχωριανών Αθήνας - Πειραιά και ιδιαίτερα τον πρόεδρο  κ. Βαιδομαρκακη Γρηγόρη, το Σύλλογο Πλοκαμιανών και ιδιαίτερα τον κ Πλοκαμακη Εμμανουηλ ,το σύλλογο Περοβολίων, το σύλλογο απανταχού Κεραμωτιανων και το σύλλογο Αμυγδαλοκεφαλίου.
Την υπηρεσίας καθαριότητας του Δημου  και τον υπεύθυνο της υπηρεσίας πρασίνου κ. Τερεζάκη Γεώργιο
Τον κ. Μαρτσάκη Βασίλειο για τη μεταφορά εν πλω φορέων και επισκεπτών  
Θερμές ευχαριστίες αξίζουν επίσης στα τοπικά ΜΜΕ: την εφημερίδα "Νέοι Ορίζοντες", το blog  ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΕΣΑΙ και την Τηλεόραση "Κίσαμος", που ανελλιπώς στηρίζουν τις προσπάθειες καθώς και όλα τα πολιτιστικά  δρώμενα του Δήμου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: