Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

"ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ"

Το ότι η δημοτική αρχή παραπαίει, υπολειτουργεί και δείχνει πόσο απελπιστικά ανήμπορη είναι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Κισσαμιτών, αυτό είναι πλέον περιττό να αναφέρεται καθότι το ζουν στην καθημερινότητα τους οι πολίτες. 
Το γεγονός όμως ότι πλέον ο δήμαρχος μας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα αυτό πρέπει να μας "μουδιάζει" όλους. 
"Δεν ασχολούμαι με τη μείζονα αντιπολίτευση" κραύγαζε αλλά τώρα ασχολείται λέγοντας ότι για εμάς "δεν στερεύουν τα ψέμματα". Αναποφάσιστος, διχαστικός και επικίνδυνος λέμε εμείς...
Δεν απευθύνεται-λέει-σε όλους αλλά μόνον στο συντάκτη του κειμένου.
Ε, λοιπόν αξιότιμε κ. Σταθάκη σας κάνουμε από σήμερα γνωστό ότι, θέλετε δε θέλετε σε όλους μας απευθύνεστε.
Γιατί πολύ απλά και αντίθετα με τη δίκη σας συγκεντρωτική, παρωχημένη και καταστροφική λογική, εμείς λειτουργούμε ως ομάδα, όλοι μαζί και με ομοψυχία έχοντας στόχο την απομάκρυνση σας από τη διαχείριση της καθημερινότητας μας. 
Αν τώρα σας τρομάζει το ομαδικό μας πνεύμα αυτό μάλλον δικό σας πρόβλημα είναι...
Η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης
Γιώργος Μυλωνάκης
Μιχάλης Θεοδωρογλάκης
Μιχάλης Πατεράκης
Γιάννης Σκουλάκης
Γιώργος Καρτσωνάκης
Σπύρος Μαυροδημητράκης
Γιώργος Σκορδυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: