Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΥΡΙΖΕΙ......

Την θυμάστε την συναυλία που τόσο διαφημίστηκε αλλά δεν ποτέ δεν έγινε και κανείς δεν έμαθε το γιατί; Στην Κίσαμο λένε οι "καλές γλώσσες" οτι κόπηκαν 300 εισιτήρια μέσω ίντερνετ των 12 Ε και τα χρήματα χάθηκαν.
Το ίδιο και στο Ρέθυμνο, λένε, και πολλοί πιστεύουν οτι ήταν μαϊμού το πράγμα... Ούτε μια ανακοίνωση, ούτε μια συγνώμη, παράξενο πράγμα.
Να μην ξεχάσω οτι κάτω από την αφίσα (την βλέπετε παραπάνω) υπήρχαν και ντόπια μαγαζιά που έκαναν προπώληση εισιτηρίων... τα οποία αναγκάστηκαν να επιστρέψουν το αντίτιμο του εισιτηρίου πίσω, δίχως και αυτά να γνωρίζουν κάτι συγκεκριμένο. Τι έγινε τελικά θα μάθουμε;

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Γιαννη μας στειλανε μειλ απο το Συλλογο Ενοικαζομενων αν μπορουμε να φιλοξενησουμε τον κο Πλεσσα και τους μουσικους. Απευθυνσου στο συλλογο στο Σταλο στη Γιωργια να μαθεις περισσοτερα!!

Γ.Β.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Έχω στείλει e-mail στην εταιρεία που διαχειριζόταν τις συναυλίες και που απάντησαν οτι θα μου απαντήσουν λίαν συντόμως...