Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σας καλούμε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 70 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης» να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Κισάμου, στο Δημαρχείο Κισάμου, στις 23-09-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Συζήτηση σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου.
 2. Ολοκλήρωση διαφημιστικού σποτ Τουριστικής Προβολής για το Δήμο Κισάμου & Προβολή αυτού.

Μάλιστα ο Δήμος Κισάμου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει μουσική – κρητική βραδιά την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην Πλατεία Τζανακάκη. Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, πρόκειται να βραβεύσει με έναν έπαινο τους μακροβιότερους επισκέπτες της περιοχής μας.
Για το λόγο αυτό, καλούμε τους ξενοδόχους της περιοχής να μας δώσουν (μέχρι την Παρασκευή 23/9 στο mail του Δήμου Κισάμου  dkisamou@gmail.com) τα στοιχεία των πελατών τους που εμπίπτουν στην κατηγορία των 10 και πλέον ετών, που επισκέπτονται την Κίσαμο.
Η  Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Κισάμου
Βαρουχάκη Σταυρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: