Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στον 8ο όμιλο με Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Πανσερραϊκό κληρώθηκε ο Κισσαμικός στην Β' φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Κισσαμικός θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι εκτός με Πανσερραϊκό στις 25 Οκτωβρίου και γηπεδούχος στις 29 Δεκεμβρίου με τον Πανιώνιο.
Την κλήρωση σχολίασε ο προπονητής της ομάδος Σπύρος Μπαξεβάνος που είπε:
 «Δεν είναι ελκυστική η κλήρωση, υπό την έννοια ότι περιμένεις μία κλήρωση με κάποια μεγάλα ονόματα ώστε να έχεις και μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου. Είναι όμως μία δύσκολη κλήρωση απέναντι σε καλές ομάδες, όπως ο Πανιώνιος και ο Λεβαδειακός, που είναι ομάδες Super League και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Έχουμε και το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, που αν και ξεκίνησε αργά δείχνει από τα φιλικά παιχνίδια ότι έχει κάνει μία καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα εμείς θα πάμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια με στόχο να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: