Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Κισαμίτες και πάρα πολλοί τουρίστες απ΄όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία της πόλης παρακολούθησαν την γιορτή που ετοίμασε ο δήμος Κισάμου και η αρμόδια αντιδήμαρχος κα Σταυρούλα Βαρουχάκη για την ημέρα του τουρισμού στην πλατεία Τζανακάκη. Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία της κα Βαρουχάκη καλωσορίζοντας τους ντόπιους αλλά και στα αγγλικά τους φιλοξενούμενους μας τουρίστες, και επεσήμανε πόσο ανάγκη έχουμε να αναδείξουμε και να προβάλουμε την μοναδική φιλοξενία της Κισάμου. 
- Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα τουρισμού αλλά κατά την άποψη μου, συνέχισε, ο τουρισμός δεν έχει μέρα, πρέπει να γιορτάζεται καθημερινά, γιατί είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας και διαμήνυσε, οτι και αποφασισμένοι είμαστε αλλά και ικανοί να παίξουμε ενεργό ρόλο στα δρώμενα της περιοχής.
Τέλος αναφέρθηκε στο τρίπτυχο της τουριστικής επιτυχίας μας, πανέμορφες βραβευμένες παραλίες, καταπράσινη ενδοχώρα, παράδοση κρητικοί χοροί και φυσικά οι διατροφικές μας συνήθειες που είναι αξιοζήλευτες.
Ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα και στο τέλος βραβεύθηκαν οι μακροβιότεροι επισκέπτες μας που όλα αυτά τα χρόνια επιμένουν και προτιμούν την Κίσαμο για τις διακοπές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: