Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μπράβο στα παιδιά του δήμου Κισάμου που δήλωσαν εθελοντές οδηγοί στο ασθενοφόρο της πόλης μας. Μπράβο και συγχαρητήρια γιατί παραμέρισαν ώρες ελευθερίας και διασκέδασης για το καλό των συνανθρώπων τους. Και όλοι ξέρουμε πόσο μας έχει στοιχίσει αυτή η αδιαφορία από την μεριά του κράτους. 
Ας ελπίσουμε οτι θα υπάρξει και συνέχεια κι ας καταλάβει το κράτος επιτέλους οτι πολλά μπορούν να λυθούν αρκεί να το θέλει.
Για την ιστορία να αναφέρω και τα ονόματα των παιδιών, Γιάννης Χοχλάκης, Κουνελάκης Βασίλειος, Θύμης Γεώργιος που θα εκπαιδευτούν για δυο μέρες στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: