Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Η φιλαρμονική του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου ανακοινώνει οτι θα δεχτεί να φοιτήσουν νέα μέλη, μαθητές ΣΤ' δημοτικού και 1ης Γυμνασίου. Για τον λόγω αυτό έγιναν επισκέψεις στα δημοτικά και στα Γυμνάσια της περιοχής από τον αρχιμουσικό της φιλαρμονικής κ Σπύρο Κουτσογιαννάκη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Γλαμπεδάκη. 
Για όσα παιδιά απουσίαζαν και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην φιλαρμονική θα υπάρξει ανοικτή συνάντηση - ενημέρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου το Σάββατο 1η Οκτώβρη και ώρα 04.00μμ. 
Για ενημέρωση σας σας λέμε οτι η εγγραφή, η φοίτηση, οι στολές, τα όργανα αλλά και η διδασκαλία είναι δωρεάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: