Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΥΡΓΙΑΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Αυτό φοβούνται οτι θα επαναληφθεί οι κάτοικοι που έχουν τα σπίτια τους δεξιά και αριστερά από τον Πυργιανό ποταμό και χθες επισκέφτηκαν τον δήμαρχο προκειμένου να του πουν το πρόβλημα τους. 
- Ο ποταμός δεν έχει καθαριστεί τέλος Σεπτεμβρίου και τα χόρτα είναι τόσα πολλά έχουν βγει πάνω από την όχθη του ποταμού, με κίνδυνο στην πρώτη δυνατή βροχή να έχουμε πάλι τα γνωστά αποτελέσματα. Ήδη προχθές με την μικρή μπόρα δημιουργήθηκαν προβλήματα.
Όπως είναι σήμερα.
Πάντως ο δήμος τους υποσχέθηκε οτι υπάρχει μελέτη καθαρισμού των ποταμών του δήμου και πολύ σύντομα θα την υλοποιήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: