Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ

Το βράδυ της 12 ης Σεπτεμβρίου 2016, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της ομάδας Χανίων, εντόπισαν ένα άτομο να κινείται ύποπτα με αυτοκίνητο και με προβολέα, σε περιοχή του οικισμού Πλάτανος Κισάμου. Αφού το παρακολούθησαν, του έστησαν ενέδρα και το ακινητοποίησαν.
Κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι είχε ένα όπλο έτοιμο προς χρήση, γεμισμένο με 2 φυσίγγια, στη θέση του συνοδηγού καθώς και 5 ακόμα φυσίγγια και προβολέα.
Οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κισάμου και στη συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία από την Δ/νση Δασών Χανίων η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, όπου ορίστηκε δικάσιμος. Τα μέσα της παράνομης θήρευσης κατασχέθηκαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: