Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Φιλοξενήσατε ένα δημοσίευμα από την Μείζονα Αντιπολίτευση του Δήμου Κισσάμου με τίτλο «ΝΕΡΟ- ΜΥΛΟΣ Φτάνουν πια τα ψέματα».
Όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα, δεν ασχολούμαι και δεν απαντώ σε ανούσιες δηλώσεις. Όμως, δεν μπορώ και να μην πω ότι σίγουρα γι’ αυτούς "δεν στερεύουν ποτέ τα ψέματα". Δεν απευθύνομαι, βέβαια, σε όλους, γιατί  όπως όλοι γνωρίζουμε ένας είναι ο συντάκτης αυτών των κειμένων, ο οποίος μάλλον δεν θέλει ή φοβάται να είναι μόνος του και θέλει παρέα (;) 
Είναι όμως απορίας άξιο, γιατί κάποιοι εκ των μελών της Μείζονος Αντιπολίτευσης, οι οποίοι έχουν τη διαδρομή και το κύρος τους στην κοινωνία, ανέχονται να χρησιμοποιείται έτσι το όνομά τους.
Αυτά βέβαια είναι δικά τους θέματα..  
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Σταθάκης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: