Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΒΛΕΠΩΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ....και άνευ σχολίου.
Το γκράφιτι του Λυκείου Κισάμου πριν του
πετάξουν άσπρο μπογιά στην δεξιά κάτω γωνία
Μετά την Κίσαμο Χανίων η «Νέα Εποχή» επεκτείνει απόλυτα επιτυχημένα τη δράση της και στην πόλη των Χανίων με σκοπό και τον προσηλυτισμό κυρίως της νεολαίας στην «Πανθρησκεία», δυστυχώς με ευθύνη και εξεχόντων μελών της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου.
1η εφαρμογή του «Μοντέλου» στην Κίσαμο Χανίων:
Η αποκάλυψη σχετίζεται με τα γκράφιτι που σχεδιάστηκαν επάνω σε Δημόσιο Σχολείο, το Ενιαίο Λύκειο Κισάμου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Κισάμου) και επάνω σε περιουσία του Δήμου Κισάμου κατά το Art Festival 2011 που διοργάνωσε ο «Πολιτιστικός» Σύλλογος «Νεολαία Κισάμου» (ΝΕ.ΚΙ.) τον Οκτώβριο του 2011, γκράφιτι το περιεχόμενο των οποίων αντιστοιχεί και προβάλει βασικές δοξασίες του Νεοπαγανισμού, του Σατανισμού, της Γουΐκα (Wicca) και του Δωδεκαθεϊσμού και αποσκοπούν στον παράνομο αθέμιτο προσηλυτισμό υπέρ της παναίρεσης του Οικουμενισμού, της «Πανθρησκείας», η οποία προωθείται εξ’ολοκλήρου παράνομα από το πολιτικο-παραθρησκευτικό κίνημα της «Νέας Εποχής». Στην Κίσαμο Χανίων η «Νέα Εποχή» είναι οφθαλμοφανές ότι επέτυχε και επισκίασε την «Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας», δυστυχώς με ευθύνη και εξεχόντων μελών της Εκκλησίας της Κρήτης.

2η εφαρμογή του «Μοντέλου» στην πόλη των Χανίων:
Ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων είναι απόλυτα υπεύθυνοι για το ότι η «φιλοτέχνηση» από επιλεγμένους σχεδιαστές γκράφιτι, των εσωτερικών τοίχων του νεόδμητου πολυώροφου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, του Δημοτικού Πάρκινγκ «Κύδων» της οδού Περίδου στα Χανιά, στις αρχές του 2016, είχε ως αποτέλεσμα τη μετατροπή του σε κέντρο προσηλυτισμού στο συγκρητιστικό μείγμα παραθρησκειών που συνθέτουν την «Πανθρησκεία» της «Νέας Εποχής». Με εμφανή σκοπό τον παράνομο αθέμιτο προσηλυτισμό κυρίως της νεολαίας, έχουν σχεδιαστεί στους εσωτερικούς τοίχους του Δημοτικού αυτού κτιρίου παραθρησκευτικά σύμβολα και άλλα σχέδια που παραπέμπουν σε παραθρησκείες που συγκαταλέγονται στο ευρύτερο πλαίσιο της «Νέας Εποχής», γκράφιτι που σχεδιάστηκαν από άτομα που έχουν σχέση με παραθρησκείες, παρεκτροπή που την διαδίδουν και με ανάλογα γκράφιτι σε δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: