Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει τους δημότες γονείς οι οποίοι έχουν δηλώσει τα παιδιά τους για εγγραφή στους βρεφονηπιακούς σταθμούς Κισάμου, Γραμβούσας και Πλατάνου για το τρέχον έτος, ότι η έναρξη των Παιδικών Σταθμών  στην πόλη της  Κισάμου και τη Γραμβούσα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 για τα παιδιά τα οποία είναι ήδη εγγεγραμμένα στους σταθμούς από  την  προηγούμενη χρονιά, ενώ για τα νέα παιδιά που εγράφησαν φέτος, οι γονείς τους θα ειδοποιηθούν από τους σταθμούς έως τις 23 Σεπτεμβρίου. 
Όσον αφορά στον βρεφονηπιακό σταθμό στον Πλάτανο, και στα άλλα δύο τμήματα της πόλης της Κισάμου, η έναρξη θα πραγματοποιηθεί με την πλήρωση των οργανικών θέσεων που προκύπτουν από την προκήρυξη ΣΟΧ 3/2016 του Δήμου Κισάμου η οποία και δημοσιεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου και προβλέπει την  πλήρωση των θέσεων από το προσωπικό μετά από 10 εργάσιμες ημέρες, δηλαδή μετά τις 23 Σεπτεμβρίου.
Εκ του Δήμου Κισάμου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάλιο αργά παρά ποτέ ...