Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟ 9

Λευτέρης Βεστάκης, ή αλλιώς ο άνθρωπος-γκολ για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ! Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού φρόντισε να συνεχίσει από εκεί που… τελείωσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Ο "Vestax" με δύο γκολ "υπέγραψε" τη σπουδαία νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ιάλυσο, η οποία είναι ιστορικής σημασίας, αφού ήταν η πρώτη των "ερυθρόλευκων" στη Γ’ Εθνική. Με αυτά τα γκολ ο Κισσαμίτης επιθετικός έφτασε τα 34 συνολικά σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος με το ΙΝΚΑ! Ένα σίγουρα εντυπωσιακό στατιστικό για τον σχεδόν μόνιμο σκόρερ της ομάδας.
Η σχέση του με τις αντίπαλες εστίες με την ερυθρόλευκη φανέλα ξεκίνησε την περασμένη σεζόν, όπου αποτέλεσε έναν  εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ιστορικής κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία Χανίων και της εξίσου ιστορικής ανόδου στη Γ’ Εθνική, μέσω του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ.
Η πορεία του
Στις 17 Οκτωβρίου συμπληρώνει τα 30 του χρόνια. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Κισσαμικό και στα 15 του ντεμπούταρε με την πρώτη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έφτασε κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε (το 2013 είχε ανακοινωθεί αλλά αποχώρησε μετά από λίγες εβδομάδες) αλλά τελικά οι δρόμοι των δύο πλευρών δεν έσμιξαν ξανά. Από το Καστέλι σε νεαρή ηλικία έφυγε για σπουδές και εκτός Χανίων αγωνίστηκε σε Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, Λαμία, Πρέβεζα, Οπούντιο Μαρτίνου, Αγρότη Λιανοκλαδίου, Αχαρναϊκό, Περαμαϊκό και Τριγλία Ραφήνας. Τη σεζόν 2011-12 ήταν στέλεχος του ΑΟ Χανιά στη Football League 2. Από το καλοκαίρι του 2015 το ΙΝΚΑ ευτύχησε να τον έχει στο δυναμικό του.
ΠΗΓΗ

Υ.Σ Ο Λευτέρης ανήκει στην καλή φουρνιά ντόπιων ποδοσφαιριστών του 2004 που ανάδειξε ο Τάκης ο Διακάκης. Μια φουρνιά νεαρών ποδοσφαιριστών που από τα πρώτα βήματα τους έδειξαν τι άξιζαν. Κρίμα που δεν συνέχισε στην ομάδα μας μετά την επιστροφή του στην Κρήτη γιατί με τα προσόντα του ούτε τώρα έχει ο Κισαμικός τέτοιο παίκτη. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο λευτερης ηρθε στον κισσαμικο αλλα η κισσαμιτες και ο κισσαμικος δεν τον ηθελαν.αν ηταν εδω θα υπηρχε εστω ενας κισσαμιτης στην ομαδα του κισσαμικου.μπραβω στον φιλω λαυτερη και καλη επιτιχια του ευχομε με υγεια.