Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ


Το Δ.Σ του Αθλητικού ομίλου Κισάμου συναντήθηκε χθες Δευτέρα 8 Αυγούστου με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον όμιλο. 
Αρχικά συζητήθηκε το θέμα των υποδομών του Δημοτικού σταδίου Κισάμου, με αφορμή την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης όπου ακυρώνει την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Κισάμου, κατά μέρος αυτής, για την πίστωση των 50.000€, θέμα  όμως που όπως διαβεβαίωσε ο Αντιπεριφερειάρχης δεν εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή της δημοπράτησης του έργου και ότι ο Δήμαρχος έδωσε άμεσα λύση στο γραφειοκρατικό αυτό θέμα.
Το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τον Αντιπεριφερειάρχη και τις υπηρεσίες του καθώς και όλη την Περιφέρεια Κρήτης για τις ενέργειες που κάνουν για να κατασκευαστεί ένα τόσο σημαντικό έργο που αφορά την αναβάθμιση του χώρου στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου, με προϋπολογισμό έργου 400.000€, ικανοποιώντας ένα μεγάλο αίτημα του Αθλητικού ομίλου Κισάμου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι η δημοπράτηση του έργου, αναβάθμιση στίβου στο Δημοτικό στάδιο της Κισάμου, θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν επίσης συνολικά οι ανάγκες του ομίλου και σε υλικοτεχνικές υποδομές καθώς και μελλοντικοί στόχοι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.
Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα δοθούν λύσεις σε συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με την Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο την ομαλή λειτουργία του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: