Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;

- Κοινή επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, απέστειλαν χθες, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, εκφράζοντας την αντίθεση τους στην απόφαση απομάκρυνσης του Κώστα Φουρναράκη από τη θέση του υπευθύνου του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης, η απόσπαση του οποίου ανακαλείται από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους.
Λέω μήπως είναι ώρα και μεις να κάνουμε κάτι για να προστατέψουμε τα δικά μας παιδιά; Ξέρω οτι με επιστολές, με μισόλογα και ψιλοκουτσομπολιά δεν γίνεται τίποτα, αλλά μπορεί να πει μια καλή κουβέντα η "ομάδα" της Κισάμου. Η ομάδα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: